Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az ellenzék eladja magát a Fidesznek
  2016-07-26 20:30:17, kedd
 
  MINDIG VAN AZ A PÉNZ,AMIÉRT.......


Az ellenzék eladja magát a Fidesznek



Beindult a versengés a Fidesz kegyeiért, a párttámogatásért, ami nélkül egy ellenzéki párt fél karú óriás, ha elfogadja meg erkölcsi törpe.


Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2016. július 23. |

A magyar parlamenti ellenzék egyre visszataszítóbb módon riszálja magát a Fidesznek. A Jobbik után, amelyik képes volt önmagát kiherélni, és Vona Gábor böllér késével megszabadította a pártot a hőn áhított Jobbik-Fidesz koalíciót akadályozó szélsőségeseitől (radikálisaitól, hogy ez mit tud jelenteni a Jobbikon belül?) most az LMP is felajánlotta bájait Szél Bernadett képében, midőn az LMP társelnöke Tusnádfürdőn, vagy Bálványoson, a romániai magyarok ezreivel Orbán Viktor lábai elé vetette magát, elég kompromittáló pózt véve fel pártja nevében, abban a reményben, hogy hátha éppen az LMP mandátumaira lesz szükség a Fidesz kétharmadához 2018-ban. A legnagyobb ellenzéki pártnál, az MSZP-nél meg - a korábbi hihetetlennek tűnő híreszteléseket mintegy visszaigazolva - a párt saját vezetői pusmognak a Fidesz előtti behódolásról, és hol azzal vádolják egymást, hogy a párt új vezetése a DK szálláscsinálója és Gyurcsány ügynöke, hol azzal, hogy Orbán tenyeréből eszik.

Nem mintha meg lennénk döbbenve ezen, de azt azért nehéz megemészteni, hogy az MSZP elvtelen kussolása után migráns ügyben az LMP odáig süllyedt pontosan, ameddig romániai magyar testvéreink egyes szervezetei, hogy nyílt támogatásáról biztosította Orbán Viktor ocsmány politikáját a menekültválságban. (Cikkünk erről!) Azért azt szögezzük le, hogy a romániai magyarok pont olyan magyar állampolgárok, mint amilyenek mi vagyunk Orbanisztánban, vagyis szavazati joggal rendelkeznek. Ebben a minőségükben részben Orbán Viktor hívei, amit nem tilt a törvény, de gyomor azért kell hozzá. Igaz, részben meg lehet érteni, hiszen van az a pénz Budapestről, amiért érdemes Európa legutáltabb, legundorítóbb politikusának a lába elé omlani a nyílt mezőn, fényes nappal.

Amióta a romániai magyarok is azonos jogú magyar polgárok, pont, mint azok a magyarok, akik csak magyar, de nem román állampolgárok is, azóta a határon túliak okkal formálhatnak jogot a magyar költségvetés milliárdjaira. Nem is irigyeljük tőlük ezt a pénzt, mert legalább nem Mészáros Lőrinchez, rajta keresztül Orbán Viktorhoz, vagy más fideszes lenyúlóhoz kerül, hanem olyan helyre, ahol nagyobb szükség van rá. Az más kérdés, hogy a romániai magyar testvéreinknek illene néhány köszönő szót intézni az anyaországban lakó magyar nemzettársaikhoz, akik ezeket a pénzeket adók formájában a számukra összedobják minden évben, főleg arra való tekintettel, hogy a romániai magyar testvéreink egyelőre csak Orbán Viktorra és a Fideszére leadott szavazataikkal tisztelnek meg minket, adóforintjaikkal nem annyira, mert adózniuk Romániából nem kell. Azoknak is meg kellene köszönniük, akik erősen utálják Orbán Viktort, a kormányát és legszívesebben egy vasat sem bíznának az enyves kezeire.

Mi itt az anyaországban, ellentétben a romániai magyarok jelentős részével erősen kifogásoljuk, hogy az Erdélyben oly szívesen látott Orbán Viktor ellopta a pénzünk mellett a demokráciánkat is, és pont minden nap totál hülyére vesz bennünket, lassan, de biztosan kivezetni készül Magyarországot az EU-ból. A kedves vezető seggét véresre nyaló magyar testvéreink figyelmébe ajánlom, hogy ha segedelmükkel és Orbánt hatalmon tartó szavazataikkal hozzásegítenek bennünket az EU elhagyásához és létrejön az a vicces helyzet, hogy majd vízummal utazhatunk hozzájuk, s ők meg hozzánk, lesz egy két keresetlen, őszinte, testvéri szavunk mindannyiukhoz. Ők Romániával együtt bent maradnak, mi meg majd mehetünk amerre látunk. Mert egyelőre nem látszik, hogy Románia követné az orbáni utat és az EU helyett átlépni készülne a Visegrádi Négyek közé ötödiknek. Persze ha az anyaország az EU helyett csak a V4-ek tagja lesz, Csehország, Lengyelország, Szlováki és Magyarország kis kelet-európai uniójában folytatja, akkor nyilván minden korlátozás nélkül utazhatunk a távoli Anglia, Németország, vagy Ausztria helyett ezekbe az országokba, és talán még munkát is vállalhatunk Pozsonyban, vagy Mladá Boleslavban, esetleg Zebrzydowicében is.

Úgy látszik, hogy az ellenzéki pártok többsége, nevezetesen az MSZP, az LMP és a Jobbik a Fidesszel képzeli el a jövőjét, arról álmodik, hogy a 2018-as választásokon megszerzett mandátumait és a becsületét egyaránt árúba bocsájthatja majd. Mivel fizetőképes kereslet ezekre csak a Fidesznél van, meg kell kezdeni a dörgölőzést, a helyezkedést, hogy jó startkockában legyenek, amikor elindul a verseny a Fidesz kegyeiért, a parlamenti mandátumokkal járó fizetésekért, a párttámogatásért, amelyek nélkül ma egy ellenzéki párt fél karú óriás, vagy másképpen fogalmazva, amit elfogadva egy erkölcsi törpe.

Úgy látszik mire 2018-ban a választás napja felvirrad, egy csak egy legény lesz talpon a vidéken, meddig a szem ellát, puszta földön, égen. Csak Gyurcsány Ferenc maradt a porondon, akit nem vádolhatunk meg Fidesz-szimpátiával, csak azzal, hogy frakció- és felszólalási jog nélkül a parlamentben a semmiért veszi fel a fizetését és kapja a párttámogatást, mert politizálni kizárólag a parlament falain kívül tud. A képviselői mandátum elfogadásával pedig maga is tevőlegesen járul hozzá az orbáni rezsim legitimációjához, a látszat fenntartásához, hogy Magyarországon még parlamenti demokrácia van. Ettől eltekintve - bár ettől egyáltalán nem lehet eltekinteni -, a magát demokratikusnak nevező, parlamenti ellenzék maradékát ezentúl nyugodtan lehet Gyurcsány Ferencnek is hívni, vagy akár DK-nak, ami akár 10 százalékot is elérhet 2018-ban, bár azzal nehéz lesz megverni a Fideszt.

Az igazi ellenzék egyelőre még nem érkezett meg. De előőrsei a Városliget fái között táboroznak, ahol kemény kiképzésen vesznek részt a Fidesz kopaszainak asszisztálásával, hogy majd az eseményeket jelenleg a Facebookon követőkkel, akik ugyancsak egyre kevésbé Orbán-hívek, előbb vagy utóbb, tömegesen folytassák ugyanezt az utcán, hogy onnan az addigra elkészülő alagúton betörhessenek a parlamentbe, és visszavegyék az ország házát Kövér Lászlótól, a Fidesztől és kollaboráns udvari ellenzékétől. (Azért nem a Kossuth téren keresztül mennek majd, mert ott tilos forradalmat csinálni, ugyanis a Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság nem járul hozzá a Kossuth tér forradalmi célú felhasználásához.) A hatalomátvétel után tartandó tűzijátékra és ökörsütésre ezúttal hívjuk meg nagy szeretettel kedves határon túli magyar testvéreinket, legyenek velünk ezen a szép órán, hogy ne csak (választási) levelezés és bankátutalások útján tartsuk a kapcsolatot.

Zsebesi Zsolt


http://gepnarancs.hu/2016/07/az-ellenzek-eladja-magat-a-fidesznek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: banánköztársaság, párttámogatásért, felhasználásához, szálláscsinálója, nemzettársaikhoz, szélsőségeseitől, legitimációjához, asszisztálásával, adóforintjaikkal, demokratikusnak, híreszteléseket, visszataszítóbb, megszabadította, zebrzydowicében, fenntartásához, szavazataikkal, hatalomátvétel, bankátutalások, mindannyiukhoz, orbanisztánban, visszaigazolva, magyarországot, párttámogatást, demokráciánkat, radikálisaitól, legszívesebben, hozzásegítenek, testvéreinknek, magyarországon, választásokon, startkockában, mandátumokkal, támogatásáról, anyaországban, állampolgárok, betörhessenek, ellenzék eladja, ellenzéki párt, magyar parlamenti, romániai magyarok, legnagyobb ellenzéki, korábbi hihetetlennek, párt saját, minőségükben részben, nyílt mezőn, határon túliak, magyar költségvetés, romániai magyar, anyaországban lakó, pénzeket adók, számukra összedobják, enyves kezeire, MINDIG VAN AZ PÉNZ, Zsebesi Zsolt, Vona Gábor, Szél Bernadett, Orbán Viktor, Mészáros Lőrinchez, Orbán Viktorhoz, Orbán Viktorra, Orbán Viktort, Visegrádi Négyek, Mladá Boleslavban, Csak Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány Ferencnek, Kövér Lászlótól, Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Szent György nap  Paul David Tripp Április 26  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  A könnyek összegyűjtése  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Esti kép  802 esztendeje, 1222. április ...  Két tekintet van  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Szent György nap  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Alakot vált...  Paul David Tripp Április 26  Föld napja április 22  A fenyő nem szép fa, (...)  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Naplemente  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Szent György nap  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Április 22. a Föld napja,  Pillangó  Szent György napi hiedelmek, s...  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  A lelki élet nem arról szól, ....  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam Gizike bar...  Gárdonyi Géza - Április végén  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ez a jó az alvásban.  Vannak arcok  Pillangó  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ellenzék eladja, ellenzéki párt, magyar parlamenti, romániai magyarok, legnagyobb ellenzéki, korábbi hihetetlennek, párt saját, minőségükben részben, nyílt mezőn, határon túliak, magyar költségvetés, romániai magyar, anyaországban lakó, pénzeket adók, számukra összedobják, enyves kezeire, pénzünk mellett, kedves vezető, orbáni utat, távoli Anglia, ellenzéki pártok, 2018-as választásokon, becsületét egyaránt, parlamenti mandátumokkal, erkölcsi törpe, választás napja, legény lesz, szem ellát, semmiért veszi, parlament falain, képviselői mandátum, orbáni rezsim, látszat fenntartásához, magát demokratikusnak, igazi ellenzék, eseményeket jelenleg, addigra elkészülő, ország házát, hatalomátvétel után, szép órán, banánköztársaság, párttámogatásért, felhasználásához, szálláscsinálója, nemzettársaikhoz, szélsőségeseitől, legitimációjához, asszisztálásával, adóforintjaikkal, demokratikusnak, híreszteléseket, visszataszítóbb, megszabadította, zebrzydowicében, fenntartásához, szavazataikkal, hatalomátvétel, bankátutalások, mindannyiukhoz, orbanisztánban, visszaigazolva, magyarországot, párttámogatást, demokráciánkat, radikálisaitól, legszívesebben, hozzásegítenek, testvéreinknek, magyarországon, választásokon, startkockában, mandátumokkal, támogatásáról, anyaországban, állampolgárok, betörhessenek, kompromittáló, legundorítóbb, milliárdjaira, hihetetlennek, testvéreinket, segedelmükkel, kétharmadához, lengyelország, politikusának, elfogadásával, felajánlotta, mandátumaira, parlamentben, biztosította, behódolásról, felszólalási, megemészteni, visszavegyék, szimpátiával, minőségükben, magyarország, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.